manneq-belysning.dk
Løsdele til hvide lysskinner

X-samling til lysskinner

Flex-samling til lysskinner

Så kører lyset bare på skinner!

Du skal have den rette belysning i din forretning, men intet er vel fuldstændig stationært. Der skal flyttes rundt på varerne, skiftes ud, præsenteres nyt osv osv.

For at få den mest fleksible løsning kan du vælge et af vores skinnesystemer.

Du monterer skinnerne i loftet langs reoler, i vinduet eller, hvor du ellers fremviser dine varer, og så kan du frit flytte de opsatte spots og lamper hen, hvor de belyser varerne bedst.

Skinnerne leveres i længder på 1-4 meter og kan samles på alle mulige måder med koblinger. Reelt set kan du montere skinnerne en gang for alle og altid have den korrekte belysning, uanset hvordan du flytter rundt på møbler og varer i butikken.

Stærk- eller svagstrøm?

Skinnesystemer med tilsvarende spot findes primært i 3 typer: 1-faset eller 3-faset 230V-systemer samt 12V svagstrømssystemer.

Alle tre typer bruges transformer, så du skal bare sætte stikket i kontakten, når alt er monteret.

Hos ManneQ.com finder du færdige pakkeløsninger med skinne og 4 spots, men du kan naturligvis også frit bestille skinner, samlingskoblinger og spots pærer ud fra de ønsker du har til belysninden i din forretning.

Monter én gang og flyt frit rundt på lamperne

Skinnerne monteres langs de lokationer, hvor du vil fremvise dine varer.

Spots skubbes på plads i skinnen, sikres med et vrid og er straks klar til brug. Så du er ikke begrænset til kun at bruge de spots, der kan følge med en pakkeløsning.

Du kan til hver en tid rykke spots frem og tilbage, dreje dem i den korrekte vinkel, så lyset kan altid tilpasses lokalet, varerne og den stemning, du gerne vil have i din butik.

Sorte, hvide og grå lysskinner

Afhængig af den øvrige indretning i din butik, kan du få lysskinner, samlinger og spots i farver, der passer. Hvis du selv vælger skinner og spots, kan du frit vælge mellem elementer i hvid, sort og alu-farvet.

Gå direkte til vores webshop www.ManneQ.com
og bestille dit skinnesystem.

1 meter lysskinner

4 meter lysskiner

Løsdele til sorte lysskinner

Klik her og køb lysskinner
i vores webshop

Gå direkte til Skinnesystemer på